top of page

CONSULTANTA, INSTALARI SI SERVICE

Sisteme de incalzire cu gaz
Sisteme de incalzire cu lemne
Sisteme solare termice
Sisteme de climatizare 

Instalatii de incalzire cu gaz de la apartamente si case pana la hoteluri si cladiri de birouri. Experienta de peste 14 ani ne recomanda.

 

Pentru multe situatii singura solutie de incalzire rezonabila este incalzirea cu lemne. Aici avem experienta si teoretica si mai ales practica.

 

Nimic nu e gratis, nici chiar soarele daca vrei sa-l folosesti pentru apa calda menajera. O sa te ajutam sa cheltui cat mai putin posibil pentru o instalatie solara foarte rentabila.

Pentru perioadele cand caldura si umiditatea ne afecteaza confortul

avem solutii. Aparate de aer conditionat, chillere, sisteme de ventilatii

Instalatii de apa si canalizare
 

La pachet instalatiile la cladiri sunt mai ieftine pentru tine.  Te putem ajuta cu toate instalatiile de care ai nevoie la cladire.

Instalatii de automatizare
 
Sisteme solare fotovoltaice
Confectii metalice
 

Inceputa ca un hobby cu peste 25 ani in uma, electronica combinata cu experienta dobandita in domeniile tehnice poate sa fie solutia pentru problema ta.

Energia viitorului cu siguranta insa acum calculul cost/beneficiu nu este pozitiv pentru fiecare. Te putem ajuta sa afli daca merita sa investesti.

La lucrarile noastre facem si confectii metalice. De ce sa nu te ajutam si pe tine. Cauta-ne si-ti vom face o oferta foarte buna.

bottom of page